PennenStreken, door Regina Jennings


 

Ze kan op een held wachten… of er een in het leven roepen!

Betsy Huckabee droomt van bekendheid in de grote stad, maar buiten het kleine Pine Gap, Missouri, heeft niemand interesse in de artikelen die ze voor de krant van haar oom schrijft. Haar hoop op onafhankelijkheid lijkt vervlogen, totdat het beste idee dat ze ooit heeft gehad haar dorp in rijdt.

Hulpsheriff Joel Puckett was liever in Texas gebleven, maar vanwege valse beschuldigingen was een verhuizing naar Pine Gap de enige mogelijkheid om zijn penning te behouden. Helaas verkeert het kleine dorp in grote moeilijkheden. Een gemaskerde bende heeft het recht in eigen handen genomen. Hij moet duidelijk maken dat hij de wet vertegenwoordigt – en dat wordt een stuk moeilijker met een nieuwsgierige journaliste die hem overal achtervolgt.

De held die Betsy creëert als hoofdpersoon van een vervolgverhaal op de damespagina is wel op de dappere hulpsheriff gebaseerd, maar beslist verzonnen. En aangezien de artikelen alleen in afgelegen kranten verschijnen, zal niemand er ooit van weten. Maar hoe meer tijd ze met deputy Puckett doorbrengt, hoe meer ze de echte held waardeert – en hoe meer ze beseft wat haar ambitie hem kan kosten.

Regina Jennings heeft Engels en geschiedenis gestudeerd aan de Oklahoma Baptist University. Ze is schrijfster van diverse historische romans, waaronder Gevangen in een jurk, Opgezadeld met elkaar en Liefde onder de hamer. Ze woont met haar man en vier kinderen in de omgeving van Oklahoma City. Lees meer over haar op haar website (www.reginajennings.com).


Klik hier voor een fragment uit dit boek.
 
PennenStreken (For the Record), Regina Jennings, Grace Publishing House, 2017, ISBN 978-94-9223-432-2